Saturday, December 04, 2010

DirJulKal: 1. december

Jeg fik pludselig den idé, at der skulle være en direktørjulekalender i Aalborg Nærradio, nærmere bestemt i morgenprogrammet Skovmand & Bue, og nu hænger jeg så på den.

Her er så første dags beretning (skrevet kl 0515 i Birmingham):

===================================================================

1. december:
Direktør Mogensen stirrede mismodigt ud på de mørke og triste gader i Birmingham. Det så håbløst ud.

Det hele startede, da en journalist fra en stor avis ringede og spurgte, om det var rigtigt, at Julegodter ApS i virkeligheden var et skalkeskjul for kvindehandel?

Direktør Mogensen havde prøvet at forklare journalisten, at det var helt misforstået – han handlede med slik, ikke kvinder…

Det skulle han aldrig havde sagt…

Næste dag var overskriften på avisens forside: ”Velkommen i de fede typer – Sexsmuglerdirektør: Mine danske kunder vil slikkes”

I artiklen havde både en MF’er fra Enighedslisten og en anden fra Dansk Fjolleparti udtalt, at nu måtte regeringen snart få lavet det pointsystem for direktører, som de havde krævet i årevis.

Ministeren havde udtalt, at det selvfølgelig var helt uacceptabelt, hvis det var rigtigt, og at hans embedsmænd ville se på sagen med største alvor.

Samme dag havde Banken ringet: ”Uheldige overskrifter… beskytte deres gode ry … Mogensen måtte kunne forstå, at … ingen ekstra kassekredit i år”.

I fortvivlelse fløj direktør Mogensen til Birmingham for at se, om hans mangeårige, trofaste underleverandør – Christmascandy Ltd. – kunne hjælpe. Men de havde ikke mulighed for at stille garanti heller.

Hotelværelset var koldt og mørkt…

0 Comments:

Post a Comment

<< Home