Sunday, August 22, 2010

Fredag den 20. august 2010: En God Dag :-)

Min gode medarbejder Jakob Tikjøb havde befalet mig til at servere MiracleØl for en ny kunde oppe i Nørresundby - UVdata - og det ville jeg jo gerne.

Jeg var godt nok kommet hjem fra Australien natten før, men var frisk nok, og kørte afsted med øllet i bilen, hentede serveringsanlæg og CO2 hos Johannes i Hadsten og kom kun én time for sent op til UVdata, dvs. kl 1500.

På vej henover Fyn blev jeg ringet op af Rikke fra Nordisk Film (kendte hende ikke):

Jeg (morsom som altid): Nordisk Film?! Hvilken film skal jeg spille hovedrollen i?

Hun: Det er en serie.

Jeg: Øh.

Hun: Er du gift og har børn?

Jeg: Næh. Jeg er skilt og bor alene.

Hun: Det var ærgeligt. Vi søger familier til en ny serie, hvor man bytter mor i familierne.

Jeg: Det kan jeg ikke klare, desværre?

- og så snakkede vi lidt om, hvorvidt jeg så kendte andre, der kunne være interesserede, så jeg har sendt dem et par forslag. Vi får se. Men det var en god start på dagen, sådan at få tilbudt en rolle i en realityserie :-))).

Men det skulle blive en MEGET bedre dag: Da jeg kom op til UVdata viste det sig, at de havde fået lavet specielle T-shirts til dagen, hvor der på ryggen var et billede af mig med et citat fra vores Miracle Open World-konference 2010: "Procedures and processes are for homosexuals" - og så havde de fået rettet på min sædvanlige sorte polo-trøje, så der stod UVdata Support i stedet for Miracle Support.

Det er vitterligt første gang i mit liv, at jeg bogstaveligt talt tabte kæben. Jeg var fuldstændig målløs (men kom mig hurtigt).

Direktørens kone, der arbejder i et andet IT-firma, var endda også troppet op, og selv deres lille skødehund havde fået en trøje på.

Jeg har ALDRIG været ude for noget lignende, og de efterfølgende timer i disse flinke menneskers selskab fløj afsted - bl.a. takket være en rigtig god samling af whisky og rom, som de traditionelt studerer fredag eftermiddag før de holder weekend.

De er ca. 25 medarbejdere i UVdata og de vil altid kunne få support hos mig fra nu af!

Så gik turen til Ålborg indre by, hvor Hjortshøj fra marchholdet og hans kæreste serverede god mad og vine, hvorefter vi så Armadillo (som er en fremragende film, der dokumenterer hvor seje vore gutter egentlig er derude i Afghanistan), og så tror jeg vi var i byen... jeg vågnede da ihvertfald næste morgen kl 10 på en luftmadras hos Hjortshøj, fik morgenmad og drog hjem.

Men sikken en fredag! Tak til Nordisk Film og STOR tak til UVdata. De havde endda sørget for en trøje til mig i den rigtige størrelse og den skal aldrig vaskes...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home