Monday, December 15, 2008

Positiv Negativisme

Kender I den der situation, hvor folk siger NEJ ved hjælp af lutter positive JA-ord? De der mennesker, som man bare har lyst til at slå på næsen (og man burde jo gøre det, så de holdt op med at sige sådan noget sludder!) ??

Nå, men i bladet CRN (Computer Resellers News) er der i denne uge en sjov artikel, der omhandler kapitalfonden EQT's opkøb af Kommunedata. Prøv at læse de svar, som EWT's dillerdallerchef giver...

"Vi er relativt fokuseret på vækst i de virksomheder, som vi investerer i, og man kan sagtens forestille sig, at KMD på sigt vil opkøbe virksomheder, som kan supplere den nuværende profil på udvalgte forretningsomårder. Men overordnet er der ikke udsigt til betydelige ændringer i KMD's strategiske forkus," siger Peter Korsholm.

"Relativt"
"Sagtens Forestille Sig"
"Men Overordnet"
"Ikke Udsigt Til Betydelige Ændringer"

Efter disse fjollede udtalelser bliver det kun værre, komplet med brækfremkaldende udtryk som:

".... friere hænder til at udvikle virksomheden, skabe øget konkurrence og dermed billigere produkter og højere kvalitet i de ydelser, som man tilbyder både offentlige og private kunder", siger Erik Fabrin.

Right. Gad vide, hvorfor han som formand ikke har sørget for det for flere årtier siden?

Han lyver. Og det gør de alle sammen vedr. den her sag.

Det bedste er næsten, at Erik Fabrin, som ingen indsigt har overhovedet i IT, udtaler sig bl.a. sådan her:

"Både af hensyn til virksomheden og os selv som kunder, har vi hele tiden håbet at finde en ny ejer, som er udviklingsorienteret. Det mener jeg, at vi har med den aftale, der nu er indgået."

Jeg snupper lige en whisky mere, tror jeg.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home