Monday, November 24, 2008

Min Påklædning....

Jeg får ind imellem nogle aldeles pratfulde reaktioner på mine video-klummer:
===============================================================================
Der var engang en IT direktør der når han havde lyst – satte sig foran et kamera og brugte nogle minutter på at fortælle hvad han havde på hjertet. Det var aldrig kedeligt – nogle gange var det mere humoristisk, sakastisk og satirisk end andre gange – men aldrig kedeligt…

Han vært for nogle af disse klummer fik en ide… Jeg tror den lød noget i retning af: ”Denne direktør har sagt mange sjove og skæve ting om ledelse – så vi beder ham om at sige de bedste ting om det – en gang til… og måske lidt nyt… VI laver så en ny indledning og vi putter ham i et jakkesæt…”

En fin ide – men det gik slet ikke… Direktøren kom til at virke som en der skulle holde oplæg til en eksamen… det blev form og forpligtelse… det skæve forsvandt – glimtet i øjet forsvandt…

Mogens Nørgaard – bryd ud af det format – NU!!!

I respekt

A...
Loyal fan ;-)
===============================================================================

Jeg svarede:

Hej Arne,

Tak for din søde mail. Jeg er oprigtigt glad for, at du gider sige det til mig, og jeg skal nok tænke over det. Viste din mail til konen igår (hun arbejder også i Miracle) og diskuterede det med hende. Forunderligt nok var hun enig med dig.

Det var min idé at lave ca 25 indslag om ledelse i det daglige - stort set bare de ting, jeg alligevel går rundt og siger/gør i det daglige - på én dag (fem timer) mens det var de to piger, der havde lyst til at gøre det lidt anderledes, fordi jeg altid er klædt på følgende måde - altid! :

- blå eller sorte jeans
- sort poloshirt, hvorpå der står Miracle Support på brystet
- sorte tennissokker
- brune sejlersko af et bestemt mærke (lettere udtrådte)
- blå fleece, hvor der står Miracle på

Læg mærke til den udbrede anvendelse af farven sort, der teoretisk set kunne indikere et ønske om at maskere en form for overvægt hos mig.

Jeg har tre Armani-sæt, som jeg købte i ét hug for nogle år siden (jeg skulle giftes - fire år siden på torsdag) og som jeg har brugt en 5-10 gange i alt siden. Ét af dem kunne jeg stadig passe, så jeg tænkte What The Hell og sagde, at jeg ville tage det på. Pigerne blev særdeles overraskede, da de jo aldrig har set mig i andet end de ovennævnte fem ting. Så var det, at de spurgte, om de så ikke måtte putte noget i håret på mig, hvilket jeg sagde nej til. Hvorefter de sagde til mig, at det måske kunne være rart, at jeg ikke altid var så kedelig. Godt så.

Jeg medbragte selv en god flaske champagne, som jeg iøvrigt konsumerede i løbet af den dag det tog at lave de ialt 25 indslag. Det må derfor forventes, at de senere indslag bliver noget mere afslappede i tonen end de første....

Derudover havde den sædvanlige producerpige Ditte fået (gratis) hjælp af sin producerveninde Sidse, som havde lyst til at eksperimentere lidt og se, om det var noget hun kunne bruge i andre sammenhænge, så jeg gik også med til at sidde i designermøbler til en samlet værdi af 500.000 kroner, som hun med møje og besvær havde lånt sig til.

There you have it.

Det er iøvrigt meget muligt, at jeg har brugt emnerne før - jeg kan sgu' ikke huske det mere. Men jeg vil til gengæld sige, at jeg får nogle meget positive reaktioner på mine LUMre-videoer (Ledelse på den Underlige Måde) som f.eks. denne, der kom samme dag som din mail:
===========================================================
Subject: Alkohol tilbage

Hej Morgens,

Du aner ikke hvor meget jeg nyder dine skønne indlæg. Og med denne rammer du igen plet.....kan der spares 1800kr på kagerne skal der spares.

Dit indlæg i sidste uge var også værd at tænke over....du må endelig blive ved.

Med venlig hilsen/Best regards,
B..., CFO

===========================================================

Jeg bruger iøvrigt aldrig det format igen, naturligvis. I mine Connie-videoer har jeg jo også altid min militære bøllehat på, osv.

Den 8/12 begynder Henrik Zangenberg og jeg at lave TV-indslag for alvor (sammen), og der er jeg nok tilbage i min standardpåklædning og -format :).

Mvh.

Mogens

PS: Idag gik lynlåsen i min blå Miracle-fleece i stykker. Panik.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home