Monday, January 01, 2007

RHK: Christfort og traktordækket

Jacob Christfort skulle have en gave - jeg mener det var grundet hans fødselsdag, men egentlig behøvede vi sjældent undskyldninger for at gøre noget dejligt og uventet og helt igennem positivt for andre.

Nu var Christfort jo ud af fornem godsforvalteræt på Møn, så vi fandt ud af, at han skulle have sin helt egen sandkasse på værelset.

Et traktordæk blev skaffet fra baggården til Malmøgade 9, hvor jeg (og andre) boede på det tidspunkt.

Far (alias Jesper alias Flæske alias Flæskehovedet alias Flæske Klipnakke) havde en varevogn, som der kunne være mange mand (bag)i. Afsted til stranden ved Charlottenlund, hvor vi fyldte en masse strandsand op i nogle papkasser vi havde fundet til lejligheden.

Tilbage på Køkken 2A fik vi naturligvis adgang til Christforts værelse ved hjælp af ulovlige metoder, bredte et par sorte affaldssække ud på gulvet, derpå traktordækket, så sand i, og så tre små, smukke detaljer:

- En rapand af plastic, som smilende svømmede rundt i en opvaskebalje nedgravet ("embedded" hedder det vist nu om dage) i sandet.

- En Yuca-palme plantet stolt og stunk i samme sand.

- En hundelort (det var Thorup!) anbragt synligt.

Måske var der også diverse plastic-legesager, så Christfort havde noget at fornøje sig med - jeg husker det ikke mere så tydeligt.

Bagmanden: "... og da hans niece kommer på besøg leger hun i sandet - hvor Thorup har lagt en hundelort...."

Men resultatet var meget smukt, og diverse billeder fra begivenheden vidner om både nogle meget unge og nogle meget glade mennesker - ofte i samme skikkelse.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home