Thursday, January 04, 2007

RHK: J-dag på kollegiet

Da jeg boede der var baren på kollegiet vistnok Carlsbergs/Tuborgs største kunde på Nørrebro, inkl supermarkeder og barer. Det undrer mig ikke. Fire kroner for en øl, 10 kroner for 3-4 cl sprut, og så ellers afsted. Der var noget herligt over at smide en 100-kroners seddel på disken og så gå ned til bordet med 25 øl...

Når så Julebryggen kom gik det naturligvis lige så hårdt for sig på RHK, som alle andre steder.

Specielt én af disse J-dage husker jeg tydeligt (hvis det er ordet):

Bryggeriet var så glade for kollegianerne, at de stillede en kasse af den nye Julepilsner eller Carl's Jul som den vist hedder idag, på hvert køkken. Det var trods alt to øl til hver, og det var en fin start.

Jacob Christfort fra vores køkken var formand for KØVS (Kollegiets Øl- og Vin Salg eller Kollegiets Øl, Vin og Sodavandssalg) på det tidspunkt, og han havde købt 140 kasser julebryg ind til lejligheden, og de blev solgt til fire kroner flasken.

Husk også på, at der blev drukket en masse andet. Alligevel løb baren tør ved midnatstid. Så måtte der køres 20-30 kasser julebryg ekstra ud fra Bryggeriet med bud. Lidt vildt når man tænker over det.

Jeg er ret sikker på, at det var ved den lejlighed, at Ole mødte sin Lene, som han stadig er gift med og har et utal af børn med.

En anden J-dags-oplevelse beskrives her:

Bagmanden: "Ulrik bliver slået i baren, ved P-dagen, og så da Erecius går imellem bliver der knust flasker etc. (jeg tror ham den anden var en bokser...). Men Ulrik fortsætter kampen, og udtaler "Marianne dit labre skår - håber det bliver os til næste år" - der er dog ikke tale om hans mor af samme navn..."

0 Comments:

Post a Comment

<< Home