Sunday, December 09, 2007

ØL: Endelig! En øl, som min hustru kan lide!

I forrige weekend spiste jeg og nogle gode venner middag hos Claus Søgaard på Søgaards Bryghus i Ålborg. Det er et fremragende sted med klasse, stil, god mad, godt øl og en tjenerstab der matcher fuldt ud hvad jeg har set rundt om i verden på de bedste restauranter. Anette elsker menu-kortet, og det kan jeg godt forstå.

Specielt bør man spørge efter Jane. Bedste tjener og supervisor jeg har set meget længe. Og hun er i absolut topklasse hvad angår håndtering af børn, selvom hun ikke selv har nogen endnu.

Claus var i godt humør trods travlheden og viste os rundt, og jeg endte med at få et par smagsprøver med hjem.

Da vi (Anette og jeg) kom hjem næste dag smagte jeg den første af disse øl (Peters Jul, som Grauballemanden har lavet, men færdiggjort hos Claus Søgaard), og var klar over, at her var der MÅSKE endelig en øl, som Anette kunne lide.

Det viste sig at være rigtigt! Anette har aldrig kunnet lide øl, men Peters Jul var god, synes hun.

Så jeg skrev til Claus og udbad mig en større portion. Nix, svarede han, den var udsolgt.

Jeg besøgte min gode medarbejder Johannes Djernæs i Hadsten fredag i sidste uge, og han mente at have set Peters Jul i det lokale supermarked. Det viste sig at være rigtigt, og jeg købte otte af dem.

Så skulle vi spise frokost lørdag (i forgårs) med Tom Bue fra morgenprogrammet Skovmand & Bue på Aalborg Nærradio på ... Ja, Søgaard Bryghus, og så var der jo lejlighed til at spørge Claus, om han vitterligt ikke havde flere Peters Jul? Så nu har jeg købt hans sidste syv flasker. Hæhæ.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home