Kogebog: Brækmad
Det er (så vidt jeg husker) et begreb opfundet af Bagmanden (Søren).
Når man på forhånd ved, at der er en stor chance for, at man bliver dårlig i baren og skal kaste maden op, så gælder det om at have spist noget, der ikke gør ondt at kaste op.
Alt i tern gør ondt at kaste op. Alt findelt gør ikke så ondt.
Derfor anbefales det at anvende hakket oksekød eller fars fremfor bøffer eller f.eks. skinkekød i tern. Kartoffelmos er fantastisk. Sovs er fint. Grøntsager, der ikke er kogte sønder og sammen kan give problemer. Ris er OK, det meste pasta ligeså.
Når man på forhånd ved, at der er en stor chance for, at man bliver dårlig i baren og skal kaste maden op, så gælder det om at have spist noget, der ikke gør ondt at kaste op.
Alt i tern gør ondt at kaste op. Alt findelt gør ikke så ondt.
Derfor anbefales det at anvende hakket oksekød eller fars fremfor bøffer eller f.eks. skinkekød i tern. Kartoffelmos er fantastisk. Sovs er fint. Grøntsager, der ikke er kogte sønder og sammen kan give problemer. Ris er OK, det meste pasta ligeså.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home