Kogebog: Tomatsuppe
Den her suppe har Ole lært mig at lave, og så har jeg ellers selv eksperimenteret i mange år med den.
Man skal grundlæggende bruge følgende per person:
1 dåse flåede, et løg og en bouillonterning
Varm noget olie. Smid grofthakkede løg derned.
Blend alt andet: De flåede dåsetomater, en dåse koncentreret, bouillonterningerne og krydderier og hæld det oveni løgene i gryden.
Når det har kogt et stykke tid har man nu to valg:
- ENTEN blender man nu det hele igen, inkl. løgene, så man får en meget tyk og kraftig suppe
- ELLER man sier det hele, så man får fjernet løgene.
Så varmes det op i gryden igen og tilsættes fløde. Fløde giver altid bonus hvad angår smag og udseende, så man kan roligt hælde rigeligt i.
Krydderier: Salt og peber, naturligvis. Grønne krydderier a la Oregano, og desuden en smule af kraftige krydderier som chili eller paprika (vær forsigtig).
Man skal grundlæggende bruge følgende per person:
1 dåse flåede, et løg og en bouillonterning
Varm noget olie. Smid grofthakkede løg derned.
Blend alt andet: De flåede dåsetomater, en dåse koncentreret, bouillonterningerne og krydderier og hæld det oveni løgene i gryden.
Når det har kogt et stykke tid har man nu to valg:
- ENTEN blender man nu det hele igen, inkl. løgene, så man får en meget tyk og kraftig suppe
- ELLER man sier det hele, så man får fjernet løgene.
Så varmes det op i gryden igen og tilsættes fløde. Fløde giver altid bonus hvad angår smag og udseende, så man kan roligt hælde rigeligt i.
Krydderier: Salt og peber, naturligvis. Grønne krydderier a la Oregano, og desuden en smule af kraftige krydderier som chili eller paprika (vær forsigtig).
0 Comments:
Post a Comment
<< Home