Monday, December 13, 2010

DirJulKal: 14. december

14. december
De Meget Hemmelige har angrebet Store Banks hovedsæde og fået direktøren til at trykke en sekretærfinger ned på retur-tasten på sit forgyldte tastatur, så direktør Mogensen kan få den livsnødvendige, ekstra kassekredit.

….

Der var stille i direktørhjørnekontoret i et sekund eller to. Så meddelte Wikeleaks grundlægger ”Formularen er underskrevet og Brian Banker har fået meddelelsen om den ekstra kassekredit. NemID var nede, men jeg har genstartet det.”

”Tak”, svarede G ”så må du godt lukke døren op og slukke sprinklerne.”

”Gjort”, svarede Wikeleaks stifter.

”Farvel”, sagde G til Store Banks direktør og alle forlod kontoret, gik ned ad trappen og ud ad hoveddøren, hvor tusindvis af bankfolk stod og ventede.

”Helikopteren kommer om 42 sekunder”, sagde Senior til gruppen ”jeg tager med og står af i Herning for at ordne nogle problemer omkring håndboldkampene.”

O rakte Direktør Mogensen en mobiltelefon og sagde ”Jeg har ringet Christmascandy Ltd. Op – vær så god.”

Direktør Mogensen fortalte glad i telefonen, at den ekstra kassekredit var på plads og han var klar til at importere julegodter til danskerne ligesom i alle de foregående år. Hans mangeårige ven og underleverandør James Moreorless blev glad, og ville straks gå i gang med produktion og pakning, og han regnede med, at godterne ville være klar den 23. december om aftenen.

”Den 23. om aftenenen?!? Jamen, så når vi slet ikke at få julegodter alligevel!”, udbrød Direktør Mogensen fortvivlet. ”Er der intet at stille op?”

Det var der desværre ikke, forklarede John Moreorless. Der var mange andre, der også skulle have julegodter, og han havde måttet indstille produktionen på den nye situation, så det ville tage et godt stykke tid at få Mogensens ordre indplaceret i produktionsplanen. Men han lovede at gøre ALT, hvad han kunne.

De Meget Hemmelige kunne se, at der var noget galt ud fra Direktør Mogensens ansigtsudtryk. Da han havde forklaret problemet – at danskerne først ville kunne spise dadler og figner og alt det andet juleknas på selve dagen den 24. december blev der helt stille.

”Vi finder på noget”, sagde G efter en kort pause. ”Der er jo altid en løsning på alting for alle. Det er ikke en option at give op.”

”Faktum”, sagde E barskt og tillidsskabene.

Alle nikkede.

”Og det ved ALLE”, sagde Senior.

Helikopteren landede og lettede 4.2 sekunder senere med alle ombord og satte kursen mod Herning og Aalborg. Over Herning hoppede Senior ud, måske med faldskærm, måske uden. Det var svært at se. Så satte de kursen mod Aalborg.

De Meget Hemmelige så helt afslappede og muntre ud, mens Direktør Mogensen kunne mærke, hvordan panikken langsomt krøb ind på ham.

Hvordan skulle de dog kunne nå, at lave endnu et mirakel?

447 ord.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home