Wednesday, December 15, 2010

DirJulKal: 16. december

16. december
De Meget Hemmelige og Direktør Mogensen er fløjet til deres meget hemmelige base på det sydlige Fyn. Her bestyrer Kasse Lasse det meget hemmelige bryggeri, som chefen G håber kan omstilles til bolchekogeri med mere, så danskerne kan få deres julegodter i tide.

….

Da helikopteren landede hoppede alle med det samme ud og løb hen imod en stråtækt bindingsværksgård og ind ad en dør med et skilt, hvor der stod ”Stille! Der brygges!”. Direktør Mogensen fulgte efter.

Indenfor var der et højteknologisk bryggeri med brygkedler, øltanke, flaskeanlæg og andre skinnende metalgenstande. Midt i det hele stod en venligt udseende mand og hilste på alle MirSec’erne.

O introducerede Direktør Mogensen til den venlige mand – som viste sig at være Kasse Lasse – og forklarede kort situationen for Kasse Lasse, inklusiv det faktum – Faktum! – at Christmascandy’s opskrifter var tilgængelige takket være Wikeleaks grundlægger.

Kasse Lasse sagde ”Jou”, og stod tænksomt i lang tid.

Så sagde han: ”Det er overhovedet ikke noget problem. Bolchekogning og fremstilling af andre julegodter er kun et spørgsmål om de tre v’er: Viden, vilje og vej. Vi har alle tre ting – samt opskrifterne. Lad os komme i gang!

I de næste tre-fire timer var der aktivitet på Det Meget Hemmelige bryggeri i en grad, som normale mennesker aldrig får set. MirSec’erne var i forvejen næsten overmenneskelige m.h.t. arbejdsevne og –styrke, men nu, hvor det gjaldt danskernes jul med tilhørende godter, ydede de en – endda for dem – ekstraordinær indsats. Flere af dem måtte endda indrømme senere, at de havde svedt – en meget sjælden ting i de kredse, med mindre man er i sauna.

G og O og Senior så ud til at lede slagets gang, og der blev talt meget i krypterede mobiltelefoner samt skridtet af med meget lange skridt.

Samtidig landede og lettede et utal af helikoptere med hundredvis af sække og paller, som straks og uden besvær blev losset af af de superstærke MirSec-folk.

Men resultaterne udeblev da heller ikke: I løbet af de første 12 timer havde de samlet 42 tons julegodter, inkl. de 4.2 tons bolcher som Kasse Lasse i hast fik kogt i sine brygkedler. Der var også hentet dadler og figner fra fremmede lande, og duften af julegodterne bredte sig, og det samme gjorde julestemningen.

Stemningen blev bestemt ikke mindre god af at der til stadighed blev udskænket godt øl til alle. Og rundt omkring dem svajede og nejede buske og træer yndefuldt for at markere, at alt var under kontrol og ingen fare truede.

Direktør Mogensen måtte efter nogle timer indrømme for sig selv, at han for første gang i år for alvor begyndte at føle sig i rigtig julestemning. Han nynnede for sig selv, svang både bolchekogeskeen og ølglasset med bravour, og lavede da også et enkelt gadedrengehop på vej hen efter flere ingredienser fra det lager, som de sorte helikoptere til stadighed udbyggede.

Ved midnatstid blev der kaldt til samling, og G sagde: ”Vi har nu 42 tons julegodter. Hvordan får vi dem fordelt ud til danskerne hurtigst og bedst muligt?”

Så ringede O’s telefon. Han lyttede i 4.2 sekunder, og sagde så alvorligt til G: ”Vi har et problem.”

0 Comments:

Post a Comment

<< Home