Thursday, December 16, 2010

DirJulKal: 17. december

17. december:
De Meget Hemmelige – MirSec – har kastet sig ud i fremstilling af julegodter på Det Meget Hemmelige Bryggeri på Sydfyn, mens deres helikoptere non-stop henter masser af dadler, figner og råvarer fra hele Verden. På kort tid er de oppe på 42 tons julegodter, som skal distribueres til danskerne. Humøret er højt. Direktør Mogensen er kommet i seriøst julehumør. Men så ringer O’s telefon – der er opstået et problem.

….

O forklarede til den samlede flok af MirSec’ere, samt Wikeleaks’ grundlægger og Direktør Mogensen, at Fru Direktør Mogensen havde siddet og regnet lidt på julegodte-logistik og –produktion, og havde fortalt Chef/Jægerkorps om sine konklusioner. Det så ikke godt ud.

”Hvad er hendes konklusioner da?” spurgte G?

O svarede: ”At 42 tons julegodter kun svarer til 7.5 gram per Dansker. Det er helt klart ikke nok.”

”Faktum”, sagde Kasse Lasse.

”Og det ved ALLE.”, sagde Senior.

Alle stod og tænkte i nogle få sekunder. En så lille forsyning julegodter per Dansker kunne udløse depression og juletristesse i en grad man ikke havde set før til jul. Børns smil ville stivne. Mødre ville græde og smide juletræerne ud i sneen, og fædre ville gå rundt udenfor med deres sneskovle og lade en enkelt tåre løbe ned ad deres ene kind.

”Jeg har det!”, sagde Kasse Lasse, ”Vi må tænke ud af kassen!”

Alle kiggede overraskede på den venligt udseende mand, der i dén grad lignede Morten Olsen (og det var intet tilfælde).

”Vi må kunne gøre det således, at vore venner i Aalborg Nærradio – de der geniale og fantastisk dygtige morgenværter Skovl & Busk – kan høres over hele landet. Kan det ikke nemt lade sig gøre?”, spurgte han Wikeleaks’ grundlægger.

”No problemo”, svarede denne kort og bøjede sig over sin bærbare computer.

”Så kan de annoncere, at grundet uforudsete omstændigheder og Store Banks sløseri og brødnid bliver danskerne nødt til at fremstille deres julegodter selv i år – ligesom i de gode, gamle dage. Og så får vi på én eller anden måde sat et videokamera op – det må vores videopige J kunne klare – i vores køkken, så min elskede hustru kan demonstrere hjemmefremstilling af julegodter for hele nationen.”

”Det kan sagtens lade sig gøre”, sagde Wikileaks’ grundlægger, ”jeg kan være klar om 42 minutter – vi kan endda bruge min mobiltelefons indbyggede videokamera og så ellers – øhm – kapre alle TV-stationers sendeflade.”

”Men hvor får danskerne deres råvarer fra i tide?”, spurgte Direktør Mogensen.

”Det klarer vi. Dette er hvad vi er. Dette er hvad vi kan.”, sagde G simpelthen.

Alle tog fat på opgaven med den sædvanlige ildhu, der til alle tider vil hjælpe Verden med dens helt store problemer.

Og således fik danskerne alligevel en god jul det år.

Skovl & Busk fra Aalborg Nærradio samsendte over samtlige radiokanaler i flere timer, indtil alle danskere vidste, at de skulle se en meget vigtig udsendelse om aftenen.

MirSec’s flåde af helikoptere (og en enkelt kane) fremskaffede de millioner af tons af råvarer der var brug for – inkl. en meget stor sending marcipan fra Bornholm – og fik det fordelt ud i samtlige dagligvarebutikker i Danmark på få timer.

Og TV-udsendelsen fra Det Meget Hemmelige Køkken – filmet af Wikeleaks’ grundlægger og udført af Kasse Lasses enestående og elskede hustru – blev set af alle, og alle forstod vigtigheden af hendes budskab: ”Bag, mine kære medborgere, bag som aldrig før”, var de ord hun afsluttede udsendelsen med.

Det gjorde danskerne. De bagte. Til julefrokoster. I hjemmene. Alle steder. Og de nåede det naturligvis, for sådan er det med alle ting, som De Meget Hemmelige gør.

Så blev det alligevel jul igen.

Slut.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home